Зареждам...

1. Вход


2. В полето „Потребителско име” попълнете клиентски номер. Ако не го знаете, свържете се с наш оператор на телефон 070010366 или погледнете на стоковата си разписка.


В полето „Парола” се въвежда вашият ИК/Булстат. След това натиснете „Вход” 33. Честито, вие влязохте успешно. Ако не сме Ви въвели всички данни, може да ги попълните в „Настройки на профила” 4


4. В портала има над 4000 артикула. Поради тази причина, за ваше улеснение сме създали секция „Фаворити”. На всеки един продукт има „тъмна звезда” която след натискане, продукта се добавя във „Фаворити” и звездата става „жълта”.


Веднъж маркиран продукта, той си стои постоянно в тази секция „Фаворити”. Ако искате да го премахнете от там, просто направете отново „тъмна звезда”.  
 

5. Нека да започнем със създаването на заявка:
  1. Изберете от категориите > подкатегория. Например „Безалкохолно > Кока Кола”
  2. Задайте желаното количество2.
  3. Натиснете бутона „Поръчай”3
  4. Сега продукта е добавен в „ПОРЪЧКА”.


6. След като сте приключили с добавянето на продукти, натиснете „Преглед на поръчката”4.
  1. В „КОЛИЧКА” ще видите поръчаните Продукти, Количества, Цени и Обща сума. Ако трябва да се промени количеството на даден продукт:
1Промени цифрата > 2  > цената, сумата и количеството ще се променят автоматично.  2. При поръчка на продукти, които са в промоция, и се достигнат валидни за промоцията бройки, от долу ще се появи падащо меню, за да изберете какъв да е бонусът към промоцията„Валидни промоции”


  3. Сега всичко е готово за финализиране на поръчката.
Натиснете бутон „Поръчай”7. Това е финалната част „Проверка  поръчката – Информация за доставка”
  1. Моля прегледайте дали всичко което сте желали е правилно.
  2. Финала е когато натиснете копче „Продължи”8. Благодарим Ви за направената поръчка.